You are here:
9250965440d500c05f55bdceae314d6a.svg

Ένα για Όλα

Το DJI Agras T40 είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού κινητήρα, που του επιτρέπει να μεταφέρει φορτίο ψεκασμού 40 kg[1] και φορτίο διανομής 50 kg (70 L)[1]. Το αεροσκάφος είναι ενσωματωμένο με διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση, DJI Terra, ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων και διόφθαλμη όραση. Υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές από τοπογραφία, χαρτογράφηση, έως ψεκασμό και διανομή, βοηθώντας σας να επιτύχετε την απόλυτη ακρίβεια στις γεωργικές σας εργασίες.

Ωφέλιμο φορτίο σποράς 50 κιλών[1]

Ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού 40 κιλών[1]

Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων +

Διόφθαλμη όραση

Διπλό σύστημα ψεκασμού

με ατμοποίηση

Υποστηρίζει ψεκασμό/σπορά και χαρτογράφηση RC

Βασικές μονάδες IPX6K[2]

Γεννήτρια EFI με

15% εξοικονόμηση καυσίμου[3]

Έως 21.3 στρέμματα[4]

(αγροτική γη)

Έως 4 στρέμματα[5]

(οπωρώνας)

Έως  1.5 τόνο λίπασμα/σπόρο[6]

(σπορά)

Μεγάλη αύξηση ωφέλιμου φορτίου χάρη στον ομοαξονικό διπλό κινητήρα

Το DJI Agras T40 διαθέτει σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού κινητήρα που αυξάνει τη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου κατά 30% με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 50 kg[1]. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του μειώνει το μέγεθος του αεροσκάφους κατά 70% για μεγαλύτερη φορητότητα.

Σύστημα ψεκασμού

Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση

12 L/min

Αντλία πτερωτής μαγνητικής κίνησης

Ο νέος σχεδιασμός μαγνητικής μετάδοσης απομονώνει πλήρως το φυτοφάρμακο από τον κινητήρα, καθιστώντας το αεροσκάφος ανθεκτικό στη διάβρωση και εξαιρετικά ανθεκτικό. Γρήγορη αποσυναρμολόγηση με το χέρι για εύκολο καθάρισμα.

Διπλός ατομισμένος φυγοκεντρικός ψεκαστήρας

Ο διπλός ψεκασμένος δίσκος με ατμοποίηση εξασφαλίζει ομοιόμορφα σταγονίδια και πιο αποτελεσματική χρήση φυτοφαρμάκων.

Η ιδιόκτητη φυγόκεντρη βαλβίδα αποτρέπει τη διαρροή, αποφεύγει την υπερβολική λίπανση και μειώνει τη χρήση φυτοφαρμάκων ενώ προστατεύει το περιβάλλον.

Σύστημα διανομής T40 (ωφέλιμο φορτίο 50 κιλών[1])

Βελτιωμένη απόδοση διανομής για ανώτερη απόδοση

Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων + διόφθαλμη όραση

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Το ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων είναι ενσωματωμένο με σύστημα διόφθαλμου αισθητήρα όρασης για να παρέχει οριζόντια πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων 360 μοιρών, προσφέροντας βέλτιστη ασφάλεια. Η απόσταση ανίχνευσης έως και 50 m[8] επιτρέπει την έξυπνη παρακολούθηση εδάφους, την ομαλή κλιμάκωση και την παράκαμψη πολλαπλών εμποδίων[9].

Χαρτογράφηση, ψεκασμός και σπορά - όλα σε ένα

Το Agras T40 συνδυάζει λειτουργίες χαρτογράφησης, ψεκασμού και σποράς, ενώ η κάμερα UHD και το ρυθμιζόμενο αντίζυγο επιτρέπουν την εύκολη λήψη της επιθυμητής προβολής. Οι εικόνες χωραφιών και οπωρώνων μπορούν να ληφθούν σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να δημιουργηθούν τοπικοί χάρτες χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο με τον κινητό σταθμό D-RTK 2. Το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τα όρια της γης και τα εμπόδια, για ταχύτερο σχεδιασμό δρομολογίων πτήσης πάνω από αγροτικές εκτάσεις και λοφώδεις οπωρώνες.

Πλήρως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο για ομαλότερη και ταχύτερη χαρτογράφηση

Ο 8πύρηνος επεξεργαστής καθιστά δυνατή τη χαρτογράφηση 67 στρεμμάτων σε 10 λεπτά[10]. Ελαχιστοποιεί τις άσκοπες πτήσεις/διαδρομές με έξυπνο σχεδιασμό διαδρομής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών προσφέρει ευρύτερη προβολή με περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων κουμπιών παρέχει ευέλικτο έλεγχο.

Σκληρά ελεγμένο για απόλυτη αξιοπιστία

Τα βασικά εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε πολύπλοκα και σκληρά αγροτικά περιβάλλοντα. Έχουν περάσει ένα πλήθος αυστηρών δοκιμών, όπως δοκιμές πρόληψης διάβρωσης, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και γήρανσης, για να εξασφαλίσουν την ηρεμία του χρήστη.

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Πολυλειτουργική γεννήτρια αντιστροφέα 12000W με νέα τεχνολογία EFI και 15% εξοικονόμηση καυσίμου[3]. Ο σταθμός φόρτισης παράγει ισχύ 1500W AC, επαρκής για την τροφοδοσία του τηλεχειριστηρίου, της αντλίας νερού, του επαναφορτωτή, των φώτων και άλλων εξαρτημάτων. Η έξυπνη μπαταρία πτήσης 30000 mAh με την τυπική αερόψυκτη ψύκτρα μπορεί να χαμηλώσει τη θερμοκρασία γρήγορα.

Έξυπνο cloud DJI Agras

Συνδυάζοντας το Agras T40 με το Phantom 4 Multispectral, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να εκτελείτε μεταβλητές εργασίες ψεκασμού/σποράς με ακρίβεια βάσει του χάρτη συνταγών της γεωργικής γης. Η λειτουργία είναι χρήσιμη για τον ψεκασμό λιπασμάτων στο ρύζι, λιπασμάτων και αποφυλλωτικών σε καλλιέργειες βαμβακιού και θρεπτικών διαλυμάτων σε σόγια και καλαμπόκι.

Ακριβής μεταβλητός ψεκασμός σε καλλιέργειες ρυζιού, για χαμηλότερη χρήση φυτοφαρμάκων και αυξημένη παραγωγικότητα

Το 2021 η Jiangsu Farming Group μείωσε την κατανάλωση λιπασμάτων κατά 10% και αύξησε την απόδοση ρυζιού και σιταριού κατά 5% ψεκάζοντας λιπάσματα σε μεταβλητές ποσότητες στα χωράφια της.